Заменете еднообразните и монотонни опаковки от пластмасови изделия, които правят Вашите опаковки скучни и замърсяващи природата!

С помощта на Crinklefill получавате екологична и бюджетна алтернатива на стандартните опаковки, която ще Ви помогне да впечатлите Вашите клиенти и ще спомогне за намаляне на замърсяването на природата.

С каталог, съдържащ повече от 20 ярки цветове, ние гарантираме, че нашите клиенти получават екологични, рециклируеми, биоразградими и естетически красиви пълнежи за опаковане. 

Показване на 20 резултата

От  2.99 лв.
От  1.99 лв.
От  2.99 лв.
От  2.99 лв.
От  2.99 лв.
От  2.99 лв.
От  2.99 лв.
От  2.99 лв.
От  2.99 лв.
От  2.99 лв.
От  2.99 лв.
От  2.99 лв.
От  2.99 лв.

Въпроси и отговори

В следващите редове ще се постараем да отговорим на някои от най-често задаваните въпроси, свързани с пълнежите.

Crinklefill пълнежът представлява нарязана и „гофрирана“ хартия във формата на акордеон с ширина 4мм .

Пълнежът има широка употреба за запълване на празни пространства в кутии, торби и кашони, така че продуктите вътре в тях да не се движат и да бъдат защитени при транспорт.

Може да се използва и като пълнеж за подаръчни кутии и кошници, като добавя естетическа стойност на продукта и по-добро потребителско преживяване.

Нашата хартия е чудесен метод за защита на Вашите продукти при тяхната логистика!

Пълнежът действа като възглавница, която обгръща и предпазва продуктите от разместване, търкане един в друг, повреждане и случайни удари при тяхното транспортиране.

1 килограм пълнеж запълва пространство от около 50000 cм³.

За да сметнете какво количество ще ви е нужно, първо сметнете обема на Вашата опаковка, като умножите Ширина Х Дължина Х Височина.

Полученото число разделете на 50000, за да откриете колко килограма пълнеж ще Ви е нужен за запълването на кутията.

Пример:

Имате кутия с размери 21 х 20 х 6 см.
Обемът на кутията е 21 * 20 * 6 = 2520 cм³.

Разделяме 2520 на 50000 и получваме 0,050 кг. или 50 грама, които са ни нужни, за да запълним кутията напълно.

В по-голямата част от случаите се запълват до 50% от обема, което ще рече, че в горепосочения случай реално ще са нужни максимум около 25 грама!

Пълнежът може да бъде закупен в няколко различни разфасовки: 50 грама, 1 килограм, 5 килограма и 10 килограма и пристига при Вас опакован по следния начин:

50 грама - в найлоново пликче с размери 22 х 30 см

1 килограм - в кашон с размери 38 x 30 x 23 см

5 килограма - в кашон с размери 60 х 40 х 50 см

10 килограма - два кашона с размери 60 х 40 х 50 см

При поръчка и комбинация на различни цветове, крайната опаковка може да се различава.

С оглед обема на нашите пратки, сме определили следните цени на доставка спрямо поръчаното тегло и количество:

50 грама пликче:
2.99лв. до офис - независимо от броя
4.99лв. до адрес - независимо от броя

1 килограм кашон :
2.99лв. на кашон до офис на Спиди
3.99лв. на кашон до адрес със Спиди

5 килограма кашон:
3.99лв. на кашон до офис на Спиди
5.99лв. на кашон до адрес със Спиди

10 килограма разфасовка (2 х 5 килограма кашони):
7.99лв. до офис на Спиди на всеки 10 кг. поръчани
11.99лв. до адрес със Спиди на всеки 10кг. поръчани

При поръчки над 50КГ доставката е фиксирана:
39.99лв. до офис на Еконт
49.99лв. до адрес с Еконт

При поръчки над 80 КГ: Свържете се с нас на телефон 0894 653 243 за индивидуална оферта. Можете да ни пишете и на имейл contact@crinklefill.com или да се свържете с наш консултат в чата на живо. 

Мнения на клиенти

Знаем, че няма по-добра реклама от мненията на нашите клиенти.

Изключително доволни сме от хартиените пълнежи. Продуктът отговаря изцяло на изискванията ни. Благодарни сме и за професионализма, с който се отнасяте към работата си, както и че винаги можем да разчитаме на бързина и точност.

-Ралица Генчева, charlywilde.com

Ние сме едни от първите клиенти на Crinklefill. Използваме техните пълнежи за пратките с козметични продукти, които изпращаме от нашия онлайн магазн. Пълнежът предпазва добре продуктите (някои от тях чупливи поради стъклена опаковка) и добавя приятен елемент за нашите клиенти при получаване на пратките.

- Десислава Чикова, Saff Beauty

Използваме Crinklefill над 1 година за нашите кутии. Преди това изпробвахме други доставчици от България и чужбина, но решението на Crinklefill е най-ефективно за нас - и от гледна точка на качество, и от гледна точка на бюджет.

- Николай Маринов, kibrit.bg

Дълго време търсихме хартия за нашите опаковки, но или цветовете не бяха същите или хартията беше прекалено смачкана и съответно трудна за използване. За щастие открихме Crinklefill! Цветът е точно това, което ни трябваше и хартията е супер лесна за работа. Определено ни спечелиха като клиенти.

-Петър Петров, nokko.bg

Продуктът е идеален! Пристигна в перфектно състояние, без забележки. Крафт цветът е много хубав и дори 1 кг от пълнежа стига за много време.

- Екипът на Dust to Stone

Switching to Crinklefill was a fantastic decision. It's a great product, really high in quality and feel. We haven't had any issues with damaged products since we switched, and don't have to use as much shred as we used to. Couldn't be happier with this product!

- Timothy Rossillion, Atypic Skincare, UK

The shred paper that we're using from Crinklefill is amazing! It's a very good quality, it protects our products very well and makes them look nicer. The previous one we used was getting damaged very often while using it, but now we don't have this issue. Highly recommended.

- Tasnim Kadir, AZ Fulfilment, France